Maandelijks of spontaan ontvangen we van vele tientallen mensen prachtige bedragen om de veldwerkers te ondersteunen in hun werk. Hartverwarmend hoe trouw en gul het netwerk van Diyo Nepal blijft steunen. We proberen zoveel mogelijk schenkers persoonlijk te bedanken, maar op de bankafschriften staan vaak geen contactgegevens en is het lastig de gevers te traceren. Daarom alsnog of nogmaals hartelijk dank voor alle steun.

Stuur ons gerust een e-mail als er een bedrag is gestort, dat geeft ons de kans om te bedanken, dat doen we zo graag! Probeer het eens: stort iets op NL75 RABO 0137589131 en stuur een mail naar post@diyonepal.nl . Of reageer hieronder met je contactgegevens.

One Comment

 1. Mocht je niet weten wie toch achter het mailadres rient.ploeger@hetnet.nl zit die al een aantal jaren €50,- pmnd stuurt kan ik verklappen dat ik Rient Ploeger ben. Ik was in Nepal bij de projecten in 2015, en stuur sindsdien elke maand dat bedrag. Hoor naast de nieuwsbrief niets bijzonders of persoonlijke. Ik kon niet bij de laatste landelijke bijeenkomst aanwezig zijn. Jammer.
  Vriendelijke groet,
  Rien Ploeger
  Merkenhorststraat 12.
  6674 AH Herveld
  0488 454321
  06 30 39 14 60
  Rient.ploeger@hetnet.nl.
  Ik hoop dat u desgewenst mij kunt vinden.

  Rient Ploeger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *