Het Alfa College Kluiverboom in Groningen is een uitzonderlijke inzamelactie gestart voor Shiva en Ilse Sapkota (https://www.alfa-college.nl/over-ons/nieuws/20200618-inzamelingsactie-voor-gastgezin-en-stageorganisatie-student-verpleegkundige).

Verpleegkunde-stagiaire Marieke Struiksma kon dankzij dit echtpaar als een van de weinige studenten van het college haar stage volbrengen. Nu de Sapkota’s door de coronamaatregelen in financiële problemen dreigen te komen, heeft de school besloten hun met een inzamelactie te ondersteunen. De opbrengst moet helpen om aan de financiële verplichtingen van de sociale investeringen (o.a. guesthouse en basisschool) te kunnen voldoen. Marieke heeft met haar compassie en recente ervaringen in Nepal zoveel indruk gemaakt, dat de school deze actie heeft opgestart zodra bekend werd dat ze met een repatriëringsvlucht terug zou komen naar Nederland. Wil je meedoen aan deze actie? Stort dan je donatie op rekening van  
I.H. Bennink NL82 RABO 0376201924 o.v.v. ‘bijdrage Pure Nepal’ Zodat zij zich zorgelozer kunnen blijven inzetten voor noodhulp en zorg(onderwijs) in Nepal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *