Onze verkoop-vrijwilligers zijn weer enthousiast aan het marktseizoen begonnen. Bij verschillende regiomarkten hebben zij zich aangemeld voor een stand van Diyo Nepal. Zo waren ze afgelopen week op een vrije school in Assen en verkochten een groot aantal Nepalese spullen. Ook de mei-markt in Vorden trok een kooplustig publiek. Steeds weer zijn mensen enthousiast over de vrolijke kleuren van de stand en over de kwaliteit van de authentiek en handgemaakte producten. Shiva en Ilse kopen de producten bij ateliers in Nepal. Daarmee voorzien ze in twee inkomstenbronnen: de ateliers verdienen eraan en de verkoopopbrengst komen regelrecht ten goede aan projecten in land van herkomst.

Binnenkort zijn onze vrijwilligers te vinden op markten in Zutphen en Echten. Vind jij het leuk om onze producten te verkopen tijdens een gelegenheid bij jou in de buurt? Elke euro die we hier verdienen is in Dhading een daalder waard!

We vertellen je graag hoe je aan de spullen komt en hoe leuk het is om een dagdeel achter een stand van Diyo Nepal te staan. Meld je aan via de contactpagina van onze website

De kleurige Diyostand op de meimarkt in Vorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *