Als stichting zijn we heel blij en ook afhankelijk van particuliere inzamelacties. Gelukkig poppen er steeds weer originele of terugkerende acties op.

Vorige maand hield Koorschool Viva la Musica in Steenwijk twee coronaproof-benefietconcert. Mede door de verkoop/info-stand liep de totale opbrengst op tot boven de duizend euro!

Meen Georgius en haar zus Janneke verkopen al jaren zelfgemaakte fruitproducten op allerlei producten markten in Groningen

en Drenthe, waarbij een groot deel van de opbrengst naar Diyo Nepal gaat. Dat leek door de corona-maatregelen stil komen te liggen. Gelukkig mochten ze gebruik maken van een verkoopstalletje van een eierboer langs een fiets-wandelpad vlakbij stad Groningen. Daar verkochten ze het hele jaar door hun zelfgemaakte bramengelei, vlierbloesemsiroop, jams van paardenbloemen, lijsterbes met appel, rozenbottels, etc. Straks in november wordt de mispel gebruikt. De lekkernijen vonden gretig aftrek.

Ook van een boerderijwinkel in Vorden ontvangt de stichting regelmatig verkoopopbrengsten van de speciale info-tafel met Nepalese producten.

In verschillende supermarkten is Diyo Nepal al de bestemming van geschonken statiegeld. Wil jij dat ook in jouw supermarkt organiseren?  We horen het graag post@diyonepal.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *