In ons vorige bericht vertelden we al dat Nepal sinds 28 april opnieuw in een lockdown zit. De situatie verslechtert met de dag en de nood is inmiddels net zo hoog als vorig jaar, misschien wel hoger. Wij willen om die reden weer een beroep op u doen. Uw steun is hard nodig.

Tijdens de vorige lockdown hebben we veel gezinnen kunnen helpen. Zo’n 750 families hebben voedselpakketten ontvangen en meer dan 6000 mensen zijn geholpen bij de maaltijddistributiepunten. Dank zij uw hulp hebben wij dit kunnen verwezenlijken en daar zijn wij u enorm dankbaar voor.
Door de crisis waar het land opnieuw in terecht is gekomen, is hulp momenteel véél meer dan noodzaak geworden. Voor €30 kunnen we een gezin aan een voedselpakket helpen in deze moeilijke tijd. Helpt u ons hier weer mee?

Naast ondersteuning in de voedselvoorziening willen wij ditmaal ook inzetten op preventie. Het ondersteunen van het immuunsysteem is in deze tijden erg belangrijk. Voor enkele euro’s kunnen wij een gezin een maand lang voorzien van vitaminen en mineralen, die zij nu zo hard nodig hebben.  Uitgerekend komt het neer op €4 per volwassene in Kathmandu en  €3 euro per volwassene in Dhading (in Dhading verblijft men meer in de buitenlucht en krijgen kinderen een andere dosering zink, waardoor de kosten relatief lager uitvallen).
Dus ook kleine bedragen zijn daarom meer dan welkom. Alle beetjes helpen!

Net als tijdens de vorige zware periode hopen we ook nu weer te kunnen rekenen op uw steun.

Doneer nu via Stichting Diyo Nepal, o.v.v ‘Lockdown donatie’, op NL75 RABO 0137589131.

Dankjewel,

Ilse, Shiva en Stichting Diyo Nepal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *