Namaste!, beste Nepal vrienden,

We kijken terug op een zeer geslaagde Nepal ontmoetingsdag, afgelopen zondag. De Lindense Molen in Vorden zat afgeladen vol met mensen, ruim 100,uit alle windstreken. Geconcentreerd luisterend naar de vele succesvolle projecten van Diyo Nepal in Dhading en het levensverhaal van Ilse sinds haar vertrek naar Nepal 10 jaar geleden. Of bezoekers waren herinneringen aan het ophalen aan hun reis naar dit fantastische land of ze brainstormden over mogelijkheden om als Nederlander meer te leren van de eenvoud, rust en tijdloosheid die in Nepal zo vanzelfsprekend is.

Ondertussen werden er flink wat spullen uit Nepal verkocht en was er een loterij met als hoofdprijs een betekenisvol spekstenen beeld. Dat maakte de opbrengst van de dag opliep tot 1.890 euro; een geweldige bijdrage aan Ananda Home, het nieuw te bouwen opvanghuis van Ilse en Shiva in Kathmandu. Hartelijk dank aan alle aanwezigen voor uw bijdrage!

Was u er niet bij en wilt u ook een steentje bijdragen aan de bouw van Ananda Home? Maak dan uw gift over naar NL68TRIO0197616623 van Stenen voor Nepal. Wij zouden ook bijzonder geholpen zijn als u vrienden, familie, bekenden, collega’s en suikerooms over dit fantastische initiatief vertelt of mailt en hen aanspoort om ook een bijdrage te leveren. Want we kunnen nog wel wat steun gebruiken en ieder steentje telt. Wilt u meer weten over deze actie, ga dan naar www.stenenvoornepal.nl.

Shiva en Ilse hebben met volle teugen genoten van de grote belangstelling voor hun werk. Afgelopen donderdag vlogen ze opgeladen en gemotiveerd met het hele gezin terug naar hun dankbare werkplek in Nepal. We wensen hen voor de komende periode veel succes toe, maar ook de eenvoud, rust en tijdloosheid dat dit prachtige land te bieden heeft.

Rest ons om alle vrijwilligers te bedanken die meegeholpen hebben om deze dag mogelijk te maken. Jullie inzet was geweldig!

Met een hartelijke groet,
Kees Hazen, voorzitter van Stichting Diyo Nepal en Dré van Marrewijk, voorzitter van Stichting Stenen voor Nepal.

P.S.: de winnaar van de ‘derde prijs’ van de loterij heeft zijn prijs nog tegoed; een schitterende thanka. Als de eigenaar van het blauwe lotnummer 25 zich meldt, wordt de prijs hem of haar nagezonden.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *